Докато в Скопие  на своя представител на Евровизия заради българския му

...
Докато в Скопие  на своя представител на Евровизия заради българския му
Коментари Харесай

Александар и Дац: Македонизъм, чао

Докато в Скопие  на своя представител на " Евровизия " поради българския му паспорт и подобието на българско знаме в клипа на песента му, и организират акции под мотото " СТОП на пробългарската агитация в Македония ", популярното дуо Александар и Дац работи за доближаване с балканските съседи.

„ Много е елементарно да напредваш, когато си воден от любовта. За любовта няма затворени порти, няма затворени граници, както няма и за изкуството изобщо “, каза пред организация БГНЕС известният македонски актьор и реализатор Драган Спасов - Дац. Дуото стана известно и у нас предишното лято с пандемичния си шлагер " ".

Още по това време, под мотото „ Музиката нема граници “, Александар и Дац започнаха с артистичната си акция " Любовен паспорт " за " свързване на страните от района по време на ковид с обич, песни, добросъседство и положителна сила ". Идеята беше за запишат някои от най-хубавите любовни градски песни на балканските страни. Те избраха да стартират с български шлагер " Целувката на Ана ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР